ONLINE CURSUSSEN

We steken enorm veel van onze eigen vrije tijd in het maken van deze gratis content, om zo docenten in heel Nederland te ondersteunen. Dat doen we natuurlijk met enorm veel plezier, maar graag zouden we ons platform nog veel groter willen maken. Wil jij ons hierbij ondersteunen? Dat kan met een vrijblijvende eenmalige donatie. Hiermee kunnen wij de kosten van o.a. deze website dekken en daarnaast tijd ‘vrijkopen’ om meer content te maken.

Overzicht online cursussen

Deze cursus kun je volledig in je eentje doorlopen, maar we raden je ten zeerste aan om dit samen met een collega te doen, zodat je ervaringen kunt uitwisselen en zo ook van elkaar kunt leren. Als je op jouw school (nog) niet echt een netwerk hebt van collega’s waar je goed mee op kunt schieten, kun je dit uiteraard ook zelf organiseren. Denk aan een intervisiegroep, die een keer per week samenkomt.

Daarnaast is het binnen deze cursus ook bij elke opdracht mogelijk om jouw antwoorden te delen en feedback te krijgen van andere cursisten, om zo elkaar te versterken!
Start de cursus!