WIE ZIJN WIJ?

René Katerbarg

Mijn naam is René Katerbarg en ik ben momenteel 15 jaar werkzaam als docent economie, mentor en schrijver. Daarnaast maak ik niet-alledaagse lesvideo’s onder de naam DE ECO SHOW en gebruik ik mijn website Meneer Katerbarg om mijn lesmateriaal te delen met mijn leerlingen, maar ook om te bloggen over o.a. lesgeven zonder cijfers.

Specialismen: Flipping the classroom, lesvideo’s ontwerpen, lesgeven zonder cijfers (o.a. het opzetten van de administratieve kant), de interpersoonlijke kant van het onderwijs.

Ervaring: Ik geef inmiddels 15 economie aan het vmbo en vwo-plus en gymnasium. Daarnaast heb ik ruim 10 jaar ervaring met het maken en effectief inzetten van lesvideo’s.

Roy Keuter

Mijn naam is Roy Keuter. Ook ik ben op dit moment 15 jaar actief als docent Engels, mentor en stagebegeleider in het VO, met name in de Basisberoeps- en Kaderberoepsgerichte leerweg. De laatste 4 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het lesgeven zonder cijfers.

Specialismen: a

Ervaring: a

Jeroen Lamberts

Ik ben Jeroen Lamberts. In 2012 begon ik als stagiair bij René, inmiddels geef ik economie aan de bovenbouw van havo en VWO. Als je mij tegenkomt op Episch Onderwijs dan is de kans groot dat er een knuppel in een hoenderhok terecht komt. Het onderwijs in Nederland zie ik als een spel dat we inmiddels compleet hebben uitgespeeld met als gevolg: zesjescultuur, teaching to the test en carrots & sticks. Het is tijd voor een nieuw spel dat leuk is om te spelen!

Specialismen: a

Ervaring: a